Hyatt Place

(Hotel)

PC & Plaats: 2132 NN Hoofddorp
Adres:
Rijnlanderweg 800 (route)
Telefoon: 020 5421206
Website:
www.hyattplaceamsterdamairport.com
Contactpersoon MGE:
Femke Bravenboer

E-mail: femke.bravenboer@hyatt.com

Beroepen

  • receptionist(e)/front office

  • medewerker sales

  • medewerker HR


Over Hyatt

Hyatt Place Amsterdam Airport is een gastvrij hotel waar gasten van alle gemakken die ze nodig hebben worden voorzien in een ongedwongen sfeer. Het hotel heeft 330 kamers, 6 ruime vergaderplekken en een uitnodigend restaurant. We verwelkomen gasten van over de hele wereld, of het nu voor zaken, groepsreizen of vrije tijd is. Gezien het hotel veel internationale gasten ontvangt is er ook een divers en internationaal team werkzaam. Hierdoor wordt er voornamelijk Engels gesproken door collega’s.

Door de ligging dicht bij Luchthaven Schiphol en Amsterdam bevindt het hotel zich op het kruispunt van werk en ontspanning. De ruim opgezette kamers beschikken over moderne faciliteiten en hebben een gezellige zithoek waar gasten zich terug kunnen trekken na een lange werkdag of voor een ontspannen middag.


Als sales medewerker in de sales sta je klanten te woord per email of telefoon betreft aanvragen voor de vergaderzalen. Het is belangrijk dat je comfortabel bent om gasten te woord te staan gezien je veel contact hebt met de klanten, leveranciers en collega's van andere afdelingen.


Als HR-medewerker heb je een adviserende rol op het gebied van het personeelsbeleid binnen een bedrijf. Je bent de schakel tussen het management en de medewerkers. Het is een diverse rol waarin je onder andere sollicitatiegesprekken voert, advies geeft aan management & collega’s en ervoor zorgt dat de administratie goed is georganiseerd.