'T Woudlopertje

PC & Plaats: 2151 MN  Nieuw-Vennep
Adres: IJweg 1690 A  (route)
Telefoon: 0252 – 623 820
Website: https://woudlopertje.nl/
Contactpersoon MGE:  Inez Langius
E-mail: info@woudlopertje.nl

            Inez@woudlopertje.nl 

Beroepen

Over  'T Woudlopertje

Kinderdagverblijf ’t Woudlopertje wil kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar een veilige en geborgen omgeving bieden waarin zij zich op eigen wijze en in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen tot zelfstandige, weerbare en sociale individuen. Hierin worden zij ondersteund door  gekwalificeerde pedagogisch medewerkers.

 De medewerkers doen er alles aan om de kinderen te stimuleren en te motiveren zonder hierbij de natuurlijke eigenschappen van het kind uit het oog te verliezen. Op spelende wijze maken kinderen kennis met de natuur, de dieren en de ruimte om ons heen. Zo wordt onze opvang een boeiend kruispunt waar de woon- en leefwereld van het kind en de natuur elkaar raken.

Als medewerker in de kinderopvang begeleid je kinderen tijdens de verschillende ontwikkelingen en fases aan de start van hun leven. Jij zorgt ervoor dat de kinderen zich veilig voelen in een liefdevolle omgeving. Jouw doel is de kinderen te stimuleren en te motiveren zonder hierbij de natuurlijke eigenschappen van het kind uit het oog te verliezen. Binnen ’t Woudlopertje maken kinderen kennis met de natuur, de dieren en de ruimte om hun heen.e kinderen te begeleiden tijdens de verschillende ontwikkelingen e