Hyatt Place

(Hotel)

PC & Plaats: 2132 NN Hoofddorp
Adres:
Rijnlanderweg 800 (route)
Telefoon: 020 5421206
Website:
www.hyattplaceamsterdamairport.com
Contactpersoon MGE:
Femke Bravenboer

E-mail: femke.bravenboer@hyatt.com

Beroepen

  • housekeeping

  • medewerker restaurant

  • receptionist(e)/front officeOver Hyatt

Hyatt Place Amsterdam Airport is een gastvrij hotel waar gasten van alle gemakken die ze nodig hebben worden voorzien in een ongedwongen sfeer. Het hotel heeft 330 kamers, 6 ruime vergaderplekken en een uitnodigend restaurant. We verwelkomen gasten van over de hele wereld, of het nu voor zaken, groepsreizen of vrije tijd is. Gezien het hotel veel internationale gasten ontvangt is er ook een divers en internationaal team werkzaam. Hierdoor wordt er voornamelijk Engels gesproken door collega’s.

Door de ligging dicht bij Luchthaven Schiphol en Amsterdam bevindt het hotel zich op het kruispunt van werk en ontspanning. De ruim opgezette kamers beschikken over moderne faciliteiten en hebben een gezellige zithoek waar gasten zich terug kunnen trekken na een lange werkdag of voor een ontspannen middag.


Als Housekeeping Supervisor creëer je een gastvrije omgeving voor de gasten door te zorgen voor schone, comfortabele en uitnodigende kamers. Door middel van nauwe samenwerking met de externe housekeeping supervisors controleer je de kamers en openbare ruimtes om de Hyatt standaarden te garanderen.

Als medewerker in het restaurant zorg je ervoor dat de gasten een ontspannen tijd hebben onder het genot van een heerlijke maaltijd. Communicatieve vaardigheden en gastvrijheid zijn belangrijk om zo de gasten een fijne ervaring te geven.

Als receptionist ontvang je gasten bij de receptie. Inchecken en uitchecken zijn belangrijke taken aan de receptie. Een receptionist beschikt over uitstekende communicatievaardigheden en is in staat om overzicht te bewaren en meerdere dingen tegelijk uit te voeren. Engels spreken is van belang in de internationale omgeving.