Yuverta Aalsmeer


PC & Plaats: 1431 JV Aalsmeer
Adres:   Linnaeuslaan 2 (route)
Telefoon: 0297 - 32 46 88 
Website: https://www.yuverta.nl/
Contactpersoon MGE:  C.Braat
E-mail: c.braat@yuverta.nl

Yuverta is dé blauw-groenopleider bij jou in de buurt. Je vindt hier allelei opleidingen op het gebied van milieu, natuur, groen en dieren. Ze bieden diverse richtingen aan. Denk daarbij aan, bloemstyling, groene leefomgeving, duurzame leefomgeving, land- en tuinbouw en dier en gedrag.


Wil jij graag in en met de natuur werken of zie je een toekomst voor je waar je met dieren werkt, dan is dit mbo echt iets voor jou.

Wil je graag werken met bloemen en stylen, houd je van teelt en techniek of past handel bij jou? Of werk je liever met dieren? Je kunt er ook voor kiezen om onze leefomgeving groener en duurzamer te maken. De route naar de toekomst, loopt bij Yuverta over het blauw-groene pad. Je werkt aan je eigen ontwikkeling, maar ook aan die van de wereld. 

Je kunt opleidingen volgen op het gebied van teelt en handel, dieren, bloemen en stylen of de groene leefomgeving als je kiest voor de opleiding hovenier of leefbare stad en klimaat. Yuverta heeft veel contacten met het bedrijfsleven waardoor je onder andere interessante stages en excursies krijgt en altijd kunt kennismaken met de nieuwste technieken.