Nova College

PC & Plaats: 2131 PZ Hoofddorp
Adres: Paxlaan 26
(route)
Telefoon: (023) 530 32 00 Hoof
ddorp
Website:
www.novacollege.nl/
Contactpersoon MGE:
L.Land
E-mail: LLand@novacollege.nl


Je voelt je gelukkig als je iets doet waar je goed in bent. Als je talenten tot hun recht komen. Wat die talenten ook zijn. Dansen of een muur metselen. Een schip besturen of evenementen organiseren. Op zo’n moment ben je in je element. Het Nova College helpt je dat talent verder te ontwikkelen. Een echte vakvrouw of vakman te worden.

Het Nova College is dan ook niet zomaar een ROC. Zij zien studenten graag gelukkig. Daarom leer je op het Nova College meer dan alleen een beroep. Ze willen dat je groeit en je ontwikkelt, zelfvertrouwen krijgt, zelfstandig wordt, jezelf leert kennen. Dat jij je niet alleen de kennis en kunde van hun beroep eigen maakt, maar ook de juiste mentaliteit en houding ontwikkelt en begrijpt wat de samenleving van je verwacht. Daarom geven ze je aandacht, zorgen ze dat je je thuis voelt

Groeien staat voorop bij het Nova College. Ze zorgen voor onderwijs van goede kwaliteit dat optimaal aansluit bij de beroepspraktijk.

Het Nova College biedt vele opleidingen aan in alle verschillende sectoren. Ze hebben een vestiging in Hoofddorp, Haarlem en Beverwijk. Je kunt hier een BOL- of BBL-opleiding volgen.