Feadship

PC & Plaats:  2159 LA Kaag
Adres:  Julianalaan 3  (route)
Telefoon: 06-29276076
Website: www.werkenbijfeadship.nl
Contactpersoon MGE:  Robin van Rijssel

E-mail:  robin.vanrijssel@lentyard.feadship.nl

Wil je graag werken en een goed salaris verdienen en ook nog een mbo-diploma behalen? Volg dan een van de BBL-opleidingen bij Feadship tot meubelmaker, jachtinterieurbouw, constructiewerker/ maritieme techniek of jachtschilder. Als Leerling Jachtschilder bijvoorbeeld leer je verschillende verftoepassingen en -technieken in de interieur- & jachtbouw. Hierdoor ziet het jacht er uiteindelijk niet alleen mooi uit, maar de verschillende bewerkingen en laklagen zorgen ook voor een goede hout- en metaalconservering. Als jachtschilder werk je in de werkplaats/spuiterij waar je o.a. meubels, deuren en luiken voorziet van een perfecte laklaag. Aan boord van het jacht ben je bezig bent met de luxe afwerking van het superjacht met de meest hoogwaardige verftoepassingen.

Als Meubelmaker/Jachtinterieurbouwer leer je het vak van het fijn bewerken van hout. De theoretisch kennis word je bijgebracht door de docent op de lesdag van de opleiding.

De technische vaardigheden ontdek je in de praktijk. Je gaat namelijk gelijk zelf aan de slag. Samen met jouw begeleider pas je het geleerde toe in de werkplaats of aan boord van het superjacht waar de op maat gemaakte (luxe)meubels, het opbouwen van bijvoorbeeld wand- en plafondafwerkingen, luxe buitenmeubels, teakdekken en teakhouten relingen worden geplaatst. Door mee te bouwen aan onze superjachten ervaar je gelijk hoe het is om als vakspecialist bij Feadship te werken en word je zo breed mogelijk opgeleid binnen jouw specialisme.