Griekspoor

PC & Plaats: 2152MD, Nieuw-Vennep
Adres: Venneperweg 905  (route)
Telefoon: 0252-672614
Website:  https://www.griekspoor.nl/
Contactpersoon MGE:  Richard van Steijn
E-mail: r.vansteijn@griekspoor.nl

BeroepenOver Griekspoor

Griekspoor is een multifunctioneel familiebedrijf in de civiele techniek sinds 1968.  Zij werken aan  bruggen, grond, weg en water,  sport- en speelvoorzieningen en belijning. Dit doen zij voor zowel publieke opdrachtgevers als private partijen. Duurzaamheid is voor hen een tweede natuur; we hebben maar één aarde. Zij geloven in circulariteit: niet alleen voor klimaat, energie en milieu, maar ook omdat hergebruik in het belang is voor iedereen.

Als medewerker grond-weg-waterbouw (GWW) ga jij, zowel zelfstandig als in teamverband, op pad voor de (her)inrichting, renovatie, inspectie en onderhoud van bermen en (water)wegen, inclusief beschoeiingen, damwanden, straat- en herkwerken.

Je bent handig en je hebt de juiste drive om nieuwe werkzaamheden te leren. Je bent flexibel, bent graag op pad en steekt je handen uit de mouwen. Je vindt het niet erg om veelvuldig buiten te werken en je hebt oog voor de veiligheid van jezelf en je collega's.

Als Service Monteur Onderhoud houd je de beweegbare objecten, zoals bruggen in topconditie en kent de elektrische, hydraulische en mechanische techniek voor jou geen geheimen. Passen de termen allrounder, probleemoplosser, teamplayer en topsportmentaliteit jou als een jas? Dan is dit werk misschien wel interessant voor jou!