Dirk van der Broek

PC & Plaats:  2161 BR Lisse
Adres: Heereweg 246 (route)
Telefoon: 088  3134240
Website: www.dirk.nl/winkels/lisse/heereweg/22
Contactpersoon MGE:  Mark Sneeuw
E-mail: filiaal1139@dirkvandenbroek.nl

Beroepen

Over Dirk van der Broek

Je kan eventueel ook stagelopen in een ander filiaal.

Dirk van der Broek is een supermarkt met vele vestigingen en diverse functie.  Het versteam bestaat uit de Afdelingsmanager Vers, de Bakkerij Specialist en de Groente- en Fruitspecialist. Hierin heeft ieder zijn eigen doelstellingen en verantwoordelijkheden. 

Als Bakkerij Specialist ben je verantwoordelijk voor de brood afdeling. Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces van inkoop tot verkoop op onze bakkerij afdeling. Je bent dagelijks op zoek naar de juiste afstemming van voldoende producten op de planken en minimale derving. Wekelijks kijk je samen met de Afdelingsmanager Vers naar wat er hierin goed gaat en wat er nog beter kan. 

Zie jij jezelf al zitten? Achter je kassa van onze moderne supermarkt met de gezelligheid van de markt? Hoewel het de hele dag door een komen en gaan van klanten is, heb je voor iedereen een glimlach en persoonlijke aandacht. En je hebt aandacht voor de producten die je nauwkeurig scant en met zorg weer aan de klant overhandigt. Natuurlijk werk je vlot door, maar als door drukte de rij langer wordt, roep je er meteen een collega bij. Bij het afrekenen gooi je er geen ‘standaard-riedeltje’ uit, als jij de kassabon overhandigt klinkt er uit jouw mond een welgemeend ‘fijn dat u er was en graag tot ziens!’