Hartekamp groep

PC & Plaats: 2105 MK Heemstede
Adres:
Eekhoornlaan 1 (route)
Telefoon: 06 11875256

Website:
https://hartekampgroep.nl
Contactpersoon MGE:
Frouke Buikema
E-mail: stages@hartekampgroep.nl stagesstages@hartekampgroep.nl@hartekampgroep.nl

Beroepen

  • begeleider gehandicaptenzorg

Over Hartekamp

De Hartekamp is er voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking van alle leeftijden. Én voor degenen die voor hen zorgen en verantwoordelijk zijn. Iedereen is bij ons welkom voor begeleiding, behandeling en zorg. Zij ondersteunen in elke levensfase en in elke leefsituatie. Het werk is veelzijdig. Met vele diensten, verdeeld over meer dan 40 locaties. Van kinderdagcentra en naschoolse opvang, tot vrijetijds- en dagbesteding. Van woon- en werkvormen tot specialistische zorgvorm

Bij de Hartekamp Groep kijk je ongeacht de beperkingen van een cliënt naar wat iemand wél kan. In een veilige en vertrouwde omgeving. Door naast cliënten te staan als het spannend wordt of wanneer zij iets nieuws willen leren. Door hen te motiveren om datgene te doen wat zij eigenlijk al kunnen. Én door met elkaar blijvend te zoeken naar oplossingen. Jij maakt samen met cliënten dromen waar. Gaat van samen dromen, naar denken, naar durven, naar doen.

Als begeleider begeleid je cliënten van alle leeftijden. Je werkt zelfstandig en in teamverband, je bent verantwoordelijk voor je eigen werkzaamheden bij verzorging, begeleiding en ondersteuning van de cliënt.

Je loopt op 14 maart mee op de Hartekamp in Heemstede.