AW Groep

PC & Plaats: 2182 DV Hillegom
Adres: Achter de Watertoren 2
(route)
Telefoon: 0252 – 41 29 46

Website:
https://www.awgroep.nl/
Contactpersoon MGE: E
. Immerzeel/N. Huijts
E-mail: eimmerzeel@awgroep.nl

nhuijts@awgroep.nl

Beroepen

  • grondwerker,

  • machinist

  • calculator

  • werkvoorbereider

Over de AW Groep

AW Groep richt zich op het ontwerpen, inrichten en onderhouden van de buitenruimte (bouw, infrastructuur en groen). Wij ondernemen met lef, aandacht voor de mens en draagkracht van de aarde. Een mooi familiebedrijf met focus op kwaliteit en tevredenheid. We spelen steeds in op uitdagingen met creatieve en verrassende oplossingen.

AW Groep is opgedeeld in 6 divisies:

  • AW Kenniscentrum (Ontwerp en engineering), Hillegom;

  • AW Infrabouw (Realisatie van infra, GWW en betonbouw), Hillegom;

  • AW Groen & Natuur (Realisatie en onderhoud van groenprojecten en natuurwerk), Lisse;

  • AW Verheij (Milieu kundige begeleiding, saneringen en infra), Sliedrecht;

  • AW Grondstoffen (Leverancier van primaire en secundaire grondstoffen), Hillegom;

  • AW Onderhoud (Periodiek onderhoud van de buitenruimte), Mijdrecht.

Iedere divisie heeft zijn eigen specialisme en daarom zijn er veel denkbare functies binnen AW Groep mogelijk. Onderstaand een selectie:

Monteur: Bij AW groep doen we al het onderhoud aan onze machines, bedrijfswagens en klein materieel zelf. Daarom hebben we een enthousiaste club van monteurs in dienst. Ze werken zowel onderweg als ook in de werkplaatsen in Lisse. Hier sleutelen ze aan grote graafmachines, vrachtwagens en al het denkbare wat bij AW gebruikt wordt.

Ontwerper/tekenaar: Op onze ontwerp en engineering afdeling worden dagelijks allerlei tekeningen en plannen gemaakt voor onze eigen bouwprojecten en die van klanten. De nadruk in de ontwerpen ligt met name op het duurzame karakter van de projecten.

Projectbegeleider: Als projectbegeleider werk je mee aan het succes van de projecten, je houdt je bezig met inkoop, planning, aanvragen van vergunningen en het opstellen van plannen.

Vakman GWW: Samen met jouw collega’s buiten werk je aan het aanleggen van wegfunderingen en cunetten, rioleringen, putten en waterbouwkundige werken.

Machinist: Als machinist bedien je één of meerdere grondverzetmachines, denk hierbij aan een mobiele- of rupskraan, shovel, tractor etc.

Chauffeur: Bij AW Grondstoffen hebben we vrachtwagens met kipper en met knijper, bij ons collega-bedrijf Bollenbeton hebben we betonmixers. Met beide bedrijven bedienen we de gehele Randstad.

Uitvoerder: De uitvoerder houdt zich bezig met de realisatie van het project, je coördineert het bouwpersoneel, materieel, de onderaannemers en leveranciers.

Hovenier: Onze hoveniers werken aan de meest uiteenlopende en uitdagende groenprojecten zoals ecologische zones, daktuinen, natuurwerken en parken. Samen maken wij de wereld een stukje groener.

Timmerman: Als timmerman maak en plaats je diverse constructies van hout, staal, beton en kunststof. Dit doe je op projecten of in onze eigen timmerwerkplaats.

Zaterdagbaan: Bij AW Groep zijn we ook altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers voor op zaterdag.