Horsman en Co

PC & Plaats: 2161 CJ Lisse
Adres: 2e Poellaan 12, (route)
Telefoon: 0252-413155
Website: www.horsman.nl/  
Contactpersoon MGE: Sari van der Vlugt
E-mail:  Personeelszaken@horsman.nl

Beroepen

Over Horsman en Co

Bouwgroep Horsman & co is van oorsprong een familiebedrijf en dat DNA zit er nog steeds in. Met het team bouwen zij dagelijks aan nieuwbouwprojecten, ontwikkelingen, renovaties en onderhoudsprojecten. Hun focus ligt voornamelijk op de zakelijke markt. Hun timmermannen en tegelzetters werken op de nieuwbouw/groot onderhoud of zijn actief in het mutatie- en dagelijks onderhoud werk. 

 Als Timmerman Nieuwbouw/Groot onderhoud bij Bouwgroep Horsman & co ben je betrokken bij het gehele bouwproces. Je start met de bouwplaatsinrichting, waarbij je zorgt voor het plaatsen van de hekken, het aansluiten van de stroomkasten en het neerzetten van diverse bouwvoorzieningen. Je maakt het bouwen van een huis mee vanaf de fundering, waarbij je zorgt voor het uitzetten ervan, tot het plaatsen van de laatste plint.

 Als Timmerman Mutatie- en Dagelijks Onderhoud bij Bouwgroep Horsman & co verricht je grote mutaties voor onze woningbouwverenigingen. Je moderniseert woningen van A tot Z. Je zorgt ervoor dat alle benodigde materialen en gereedschappen in jouw bus liggen, zodat je aan de slag kunt in de woning. Hier ben je bezig met het moderniseren van de zoldervloer, de badkamer, toiletten, keuken, plafond, vensterbanken en ga zo maar door. Tijdens jouw werk kun je gebeld worden door de uitvoerder of je een melding wilt oplossen bij een andere woning. Hier los je bijvoorbeeld een dak lekkage op en zorg je voor een tevreden bewoner en variatie in je werk.