Restaurant

Long Island

PC & Plaats:  2133 MJ Hoofddorp
Adres: IJweg 1270  (route)
Telefoon:   06 21441425

Website:  https://www.restaurantlongisland.nl/

Contactpersoon MGE: Kirsten v. Poeteren
E-mail: personeel@tafel4.nl

Beroepen


Over Long Island

Restaurant Long Island is onderdeel van Tafel 4 Horeca Groep. Ook Brasserie Het Gemaal in Halfweg valt hieronder en medio 2023 openen de deuren van Brasserie Spoorhuis Mijdrecht in Mijdrecht. 

Restaurant Long Island staat bekend om haar lekkere eten en ongedwongen sfeer. Deze wordt in de eerste plaats gerealiseerd door deskundige en betrokken medewerkers. Deze medewerkers zorgen er voor dat de gasten een warm welkom krijgen en een prettige ervaring hebben in ons restaurant. 

Als medewerker bediening ben je als een vis in het water in de hospitality. Je bent het gezicht van het restaurant en ontvangt onze gasten met open armen om hen de perfecte beleving te bezorgen tijdens hun kop koffie, lunch of diner. Je neemt de drankjes op bij de gasten en serveert ze uit. 

Als barmedewerker zorg je er voor dat de bestelde drankjes tijdig klaarstaan in de juiste glazen met de eventueel bijbehorende garnituren om uitgeserveerd kunnen worden door de bediening.  

Als keukenhulp help je mee met de lichte werkzaamheden in de keuken, denk daarbij aan de welbekende Long Island amandelkrullen bakken, hulp in de afwas, snijwerkzaamheden en andere voorbereidende werkzaamheden voor de koks. 

Meelooptijden op 19 maart:

09:00 – 12:00 voor de keukenhulpen

10:00- 13:00 voor de barmedewerkers

11:00 – 14:00 voor de bediening medewerkers