Keukenhof 

PC & Plaats:2161 AM Lisse
Adres: Stationsweg 166A (route)
Telefoon: 06-26664880
Website:  https://keukenhof.nl/nl
Contactpersoon MGE:  Natascha Abels en Stefan Slobbe
E-mail: n.abels@keukenhof.nl

Beroepen

Over Keukenhof

Keukenhof is een lente park in Lisse waarbij bloembollenkwekers en -exporteurs een tentoonstelling maken van bloeiende bloembollen. Het heeft jaarlijks veel bezoekers over de gehele wereld. Keukenhof is ook een  ontmoetingsplek voor zakelijke contacten. Er worden regelmatig vakbijeenkomsten voor kwekers georganiseerd. Keukenhof onderhoudt goede banden met alle relevante organisaties uit de sierteelt en toeristische sector.

Je kunt bij dit bedrijf meelopen bij verschillende functies die te maken hebben met E/O. Dus lijkt het je leuk om een kijkje te nemen achter de schermen bij het Keukenhof, zoek ze dan op bij MGE en laat je voorlichten over wat alle functies inhouden.

Als tuinmedewerker onderhoud je dagelijks het landgoed en de bloemententoonstelling, Plant je ongeveer 7 miljoen bloembollen. Ook onderhoud en verzorgen je bomen en struiken. Steek jij graag de handen uit de mouwen en werk je graag buiten in de natuur? Gaat jouw hart sneller kloppen van werken in de tuin? Een beetje vieze handen vind jij geen probleem. Dan is werken bij het Keukenhof misschien wel iets voor jou.