PC & Plaats: 2132MA Hoofddorp - Schiphol
Adres: Rijksweg A 4 Nr.3 (route)
Telefoon: 0252-629287
Website: https://www.hotelschiphol.nl/
Contactpersoon MGE: Renée Kol
E-mail: HR@schiphol.valk.nl
Beroepen
medewerker bediening
gastheer/vrouw
(productie) kok
Dit hotel ligt vlakbij Schiphol. Zij hebben een restaurant en conferentie zalen. Horeca is een branche voor harder werkers die elke dag klaar staan voor de klanten.
Werken in de bediening houdt meer in dan borden op tafel zetten, Heel belangrijk is de gastvrijheid. Je adviseert over het menu, houdt voorraden bij en rekent af. Je werkt veel met mensen. Klachten netjes afhandelen hoort ook bij je taak.
Van der Valk Hotel Schiphol biedt een uitstekend Food & Beverage aanbod voor hotelgasten, maar ook voor meetings en events.
Als kok leer je wat je met verschillende ingrediënten kan doen. Je leert snijtechnieken, welke manieren er zijn om een gerecht te bereiden en hoe je die gerechten aantrekkelijk kunt presenteren. Ook het bijhouden van de voorraad, hygiëne in de keuken en veiligheid komen aan bod.
Tijdens de meeloopdag leer je wat het werken in de horeca inhoudt en leer je misschien wel je eigen Mocktail maken.