Kernbouw

PC & Plaats: 2142 LE Cruquius
Adres:
Bennebroekerdijk 247 (route)
Telefoon: 088 32 32 600

Website:
https://kernbouw.nl/
Contactpersoon MGE: Rob Hillebrink
E-mail: rhillebrink@kernbouw.nl


Beroepen

  • werkvoorbereider

  • timmerman

Over Kernbouw

Kernbouw is een bouworganisatie met een filiaal in Cruquius. Naast onderhoud worden er veel nieuwbouw en renovatieprojecten gerealiseerd. Ook hebben zij een eigen timmerfabriek.

Ben jij creatief, accuraat en werk je graag samen? Heb je daarnaast ook nog passie voor het bedenken van oplossingen en mogelijkheden voor nieuwbouw-, renovatie-, en onderhoudsprojecten? Dan is werkvoorbereider misschien iets voor jou. Plannen van een project, budget berekenen, inkoop en bestellen van materialen horen bij dit beroep.

Voel je je op een bouwplaats als een vis in het water? Gaat jouw hart als vakman sneller kloppen van uitdagende projecten waarbij ruwbouw- en afbouw-timmerwerk maar ook stelwerk aan de orde van de dag is? Dan is timmerman misschien iets voor jou. Jouw werkdagen zijn gevuld met alle voorkomende timmerwerkzaamheden op de bouwprojecten. Van de start tot oplevering steek jij jouw handen uit de mouwen om kwalitatief hoog timmerwerk te leveren. Het lezen van een bouwtekening gaat je goed af en je weet hoe je zorgvuldig en veilig moet werken, zowel met je collega’s, als met materieel en materiaal.