JPG Hulschebosch

PC & Plaats: 2211 SJ Noordwijkerhout

Adres:  Walserij 1(route)
Telefoon: 0252 340 550

Website:  https://www.jpghulsebosch.com/
Contactpersoon MGE:  Marlous Oostdam
E-mail: marlous.oostdam@jpghulsebosch.com

             

Beroepen

Over JPG Hulschebosch


PG Hulsebosch ontwikkelt, maakt en installeert met  maatwerkmeubels en interieurprojecten binnen de retailbranche en de particuliere markt. Ze werken met mooie merken en maken er iedere dag met elkaar een wedstrijd van om hoge kwaliteit neer te zetten. De klantengroep bestaat uit mooie cosmeticamerken in het luxe segment. Het kan zomaar voorkomen dat jij jouw meubels tegenkomt in bijvoorbeeld grote winkelcentra, warenhuizen, parfumeries of achter de douane op Schiphol! 

 Hoe leuk is het om je eigen meubel op de locatie van onze klant te installeren en de laatste puntjes op de i te zetten? Omdat we voor mooie merken werken, staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel.

In een oods worden allerlei goederen geladen, gelost en opgeslagen. Als medewerker logistiek heb je hier een belangrijke functie. Je houdt je bezig met de controle van goederen en checkt of ze de juiste papieren hebben of de labels overeenkomen en de informatie van de klant. Het kan ook voorkomen dat je de inkomende goederen weegt, meet of op de goede locatie zet.

Als meubelmaker/interieurbouwer bij JPG Hulsebosch krijg je eigen projecten en werk je aan de meest mooie maatwerkmeubels. Je doet dit veelal zelfstandig en je bent verantwoordelijk voor het gehele meubel, van A tot Z. Om prettig je werk uit te kunnen voeren, krijg je bij hen je eigen werkbank met goed gereedschap. Onze machinale heeft onlangs een mooie upgrade gehad, met onder andere een nieuwe opdeelzaag en CNC-machine, waardoor jij gemakkelijker en op een moderne manier je werk uit kunt voeren. Wanneer het gaat om grotere meubels, zoals bijvoorbeeld promotiemeubels, inrichtingen voor winkels of grote pop ups waar je doorheen kunt lopen, dan werk je uiteraard in teamverband.