Bouwmensen

PC & Plaats:  2132 MC Hoofddorp
Adres:  Hoofdweg 868  (route)
Telefoon: 023-56 38 300
Website:  www.bouwmensen.nl/
Contactpersoon MGE:  Johan van Schagen
E-mail: mail@bouwmensen-mh.nl j.vanschagen@bouwmensen-mh.nl

Samen met de bouwbedrijven verzorgt Bouwmensen het praktijkgedeelte van de BBL en BOL opleidingen, waarbij het theoriegedeelte door het Nova College (bij ons op locatie) wordt verzorgd.

Als je tussen de 16 en 30 jaar bent en middels de combinatie van leren en werken wil uitgroeien tot vakkracht in een bouwberoep, dan ben je welkom. De komende tientallen jaren moeten er niet alleen veel nieuwe woningen bijgebouwd worden, vrijwel alle bestaande huizen moeten geïsoleerd worden en van zonnepanel en warmtepompen worden voorzien. Naast heel veel werk voor vakkrachten, biedt dit ook doorgroei mogelijkheden tot werkvoorbereider, uitvoerder of aannemer.

Als je een keer een dag mee wil werken in de werkplaatsen, om te kijken of dit wat voor je is, dan is dat natuurlijk mogelijk. Bouwmensen wil je helpen om te groeien in het vak om jou aan het werk helpen in de bouw. Wat je nodig hebt, is een beetje handigheid, verstand, inzicht en je moet kunnen werken met mensen in een team. Maar vooral moet je bouwen leuk vinden.

Direct geld verdienen

… met je MBO bouwopleiding

Zonder bouw geen vooruitgang. Zo wonen we beter en werken we mooier door de inzet onze vakmensen. Zij leveren topprestaties, vanaf de tekentafel tot op de bouwplaats. Zonder onze MBO bouwopleidingen zou de wereld er een stuk minder mooi uitzien! Vandaar dat je bij Bouwmensen terecht kunt voor goede, praktijkgerichte MBO opleidingen (niveau 1 t/m niveau 4) in de bouwsector. Het belangrijkste voordeel voor jou, als student? Tijdens jouw opleiding ga je direct aan de slag bij een erkend leerbedrijf en verdien je direct een prima salaris of stagevergoeding.