Schoonderbeek installatie groep

PC & Plaats: 2182 CG Hillegom
Adres: 2e Loosterweg 3  (route)
Telefoon:  0683226570
Website: https://www.schoonderbeek.nl 
Contactpersoon MGE: Job van Heur

E-mail: j.vanheur@schoonderbeek.nl

Beroepen

Over Installatiewerk Noord-Holland

Schoonderbeek Installatiegroep helpt bedrijven met het installeren van de elektrotechnische infrastructuur. Deze moet door en door betrouwbaar zijn! Schoonderbeek helpt voornamelijk bedrijven, zorginstellingen, hotels en scholen met het installeren van de elektrotechnische infrastructuur.

De afdeling Service & Onderhoud is verantwoordelijk voor planmatig preventief onderhoud van de installaties van klanten, kleine aanpassingen in installaties en het verhelpen van storingen. Verder verzorgt deze afdeling de inbedrijfstellingen van inbraakbeveiligings-, brandmeld-, ontruimings- en domotica-installaties op projecten.

Als monteur heb je een belangrijke rol. Jouw werkzaamheden bestaan uit het installeren, repareren en onderhouden aan elektrotechnische installaties volgens specificaties in de opdracht. Je stemt de werkzaamheden en eventuele afwijkingen af met de leiding.

De werkzaamheden worden uitgevoerd bij nieuwbouw en renovatieprojecten in de utiliteitsbouw, zorginstellingen, hotels en scholen. Om een idee te krijgen van de projecten waaraan Schoonderbeek Installatie heeft meegewerkt zijn o.a. Centrecourt in Den Haag, NIU Hotel Amsterdam, The Style Outlet Amsterdam. Ekelschot verzorgt de installaties in luxe villa's in de regio Amsterdam en Groene Hart.