Louwman 

PC & Plaats: 2491 BA Den Haag
Adres:  Donau 34 (er zijn andere vestigingen in de buurt waar je meeloopt)
Telefoon: 06 21357904
Website: www.louwmangroup.nl
Contactpersoon MGE:  Jasmijn Boudour
E-mail: recruitment@louwmangroup.nl 

Beroepen

Over Lou

Louwman Group, opgericht in 1923, is een Nederlands familiebedrijf. Met importbedrijven voor automerken Toyota, Lexus, Morgan en Suzuki behoren ze al decennia lang tot de grootste autodistributeurs van Europa. Ook motorfietsen en buitenboordmotoren zijn bekend terrein.

Behalve in Nederland is Louwman Group actief in België, Zweden en Tsjechië.

Daarnaast zijn ze onder meer actief op het gebied van (private) lease en financieringen, het leveren van onderdelen, logistiek en vastgoed én hebben ze hub eigen Louwman Museum.

De serviceadviseur is een belangrijke schakel tussen de klant en de werkplaats. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je ontvangt hen hartelijk en informeert de klanten over de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Je bespreekt de offerte en maakt afspraken over de verwachte tijdsduur van de reparatie of het onderhoud. Met de Chef Werkplaats neem je de planning van de werkzaamheden door en zorgt ervoor dat er gebeurt wat er is afgesproken met de klant.

Met jouw passie voor techniek en mensen kan jij een echte bijdrage leveren aan een verbeterde mobiliteit voor mensen met een beperking. Ben je (elektro)technisch goed onderlegd, word je helemaal enthousiast van sleutelen en vind je het leuk om mensen op weg te helpen? Word dan Servicemonteur.

Als Leerling Verkoper bij Louwman Group word jij opgeleid tot volwaardig verkoper bij Toyota. Jouw collega’s leren je alle verschillende punten van het vak, zo zal geen dag hetzelfde zijn voor je. Je zal voornamelijk in de showroom te vinden zijn. Daar zorg je voor een warm welkom van de klanten, waarna je ze doorstuurt naar jouw collega’s.

In de beginperiode zal je je voornamelijk bezighouden met het netjes houden van de showroom en het klaarmaken van auto’s. Daarnaast neem jij wat taken op je als je collega’s druk bezig zijn. Zoals de telefoon opnemen of een klant een proefrit laten maken.