Radisson Blu Hotels

PC & Plaats: 1119 PB Schiphol-Rijk,
Adres:
Boeing Avenue 2 (route)
Telefoon:
020-6553131
Website:
https://www.radissonhotels.com
Contactpersoon MGE:
Ann- Iren Hansen

E-mail: ann.iren.hansen@radissonblu.com

Beroepen

  • receptionist(e)

  • algemeen medewerk(st)er F&B

  • serveerster/waiter

Over Radisson Blu

Radisson Hotel Group is één van grootste hotelgroepen ter wereld en is erkend als 4de beste werkgever in de Travel & Leisure Industry.

Wij opereren in 120 verschillende landen over de hele wereld.

Het Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport beschikt over 281 hotelkamers en 19 vergaderzalen. Bovendien bieden zij ook 2 restaurants voor onze gasten.

In samenwerking met het ROCvA hosten zij de opleiding Travel & Hospitality on-the-job. Per jaar leiden ze intern 18 studenten op.

Zij bieden de mogelijkheid om je talent te stimuleren. Daarnaast zorgen ze ervoor dat je goed wordt opgeleid voor de volgende stap in je carrière.

Ben jij de superheld voor onze gasten? Is gastvrijheid jouw ultieme passie?

Als Receptioniste (Front Office) bied je een warm welkom, en streef je ernaar om een gastvrijheidservaring te bieden aan de gasten. Je vindt het ook heel leuk om onze gasten te verrassen!

Als Bedieningsmedewerker kom je terecht in een team dat gepassioneerd is in het leveren van uitzonderlijke service en lekkere gerechten & drankjes.

Heb jij een passie voor koken? Als keukenmedewerker zal je onze gasten verrassen en blij maken met lekkere buffet- en a la carte gerechten!