De waterwolf

PC & Plaats: 2132 WV, Hoofddorp
Adres: Diamantlaan 15
(route)
Telefoon: +31 (0)23 562 23 90

Website:
https://www.waterwolfbv.nl/
Contactpersoon MGE: Peter van Teijlingen
E-mail: info@waterwolfbv.nl

pteijlingen@waterwolfbv.nl

Beroepen

  • stratenmaker

  • medewerker servicebus

  • medewerker groenvoorziening


Over De waterwolf

De Waterwolf dienstverlening buitenruimte bv is een zelfstandige onderneming die diverse onderhoudswerkzaamheden uitvoert in de openbare buitenruimte voor de gemeente Haarlemmermeer. Dit doen ze op diverse gebieden zoals het openbaar groen, civiel, begraafplaatsen, riool- pompen en gemalen. Ook werken zij in opdracht van instellingen, scholen en andere bedrijven.

Een paar voorbeelden van de beroepen en de werkzaamheden binnen De Waterwolf :

Opperman bestrating

De opperman zorgt ervoor dat de collega straatmaker in bezit is van het juiste hoeveelheid materiaal en dat hij/zij samen met zijn collega stratenmaker voldoende ruimte heeft om veilig te kunnen werken.

Stratenmaker

De Stratenmaker legt de bestrating aan, zorgt ervoor dat de bestrating gerepareerd/ hersteld wordt en de straat weer veilig en netjes is.

Medewerker servicebus

De medewerker servicebus heeft de taak dat de wijk er veilig, netjes en verzorgd uitziet. Het repareren van een prullenbak of het vegen van het glas van het fietspad zijn veel voorkomende werkzaamheden.

Brugwachter

De Waterwolf bedient diverse bruggen over de Ringvaart binnen de gemeente Haarlemmermeer.

De brugwachter bedient de brug, zowel op afstand als ter plaatse, hij/ zij heeft contact met de scheepvaart via een intercom of marifoon en geeft aanwijzingen en informatie aan weg- en scheepvaartverkeer.

Machinst grasmaaier

De machinist grasmaaier gaat zelfstandig op pad en verricht klein onderhoud aan de machines en maait het openbaar groen (gras). De Waterwolf werkt met een enkel of dubbeldek grasmaaier.