Zorgbalans

ouderenzorgorganisatie

PC & Plaats: 2014 HT Haarlem
Adres:
Leidsevaart 588 (route)
Telefoon:
06 83027721 of 023 - 891 8363
Website:
https://www.werkenbijzorgbalans.nl
Contactpersoon MGE:
Caroline Lamp
E-mail: c.lamp@zorgbalans.nl

Beroepen

  • medewerker thuiszorg

  • verpleegkundige

Over Zorgbalans

Zorgbalans is een grote ouderenzorgorganisatie en een van de grootste werkgevers in de regio Kennemerland en Zuid-Holland Noord. Zij ondersteunen mensen met een zorgbehoefte om zo lang mogelijk op een eigen wijze vorm en inhoud te geven aan hun leven. Ze bieden tijdelijke en langdurige verzorging, verpleging, huishoudelijke ondersteuning, behandeling, revalidatie en begeleiding bij dementie.

Persoonlijke zorg doen ze ook bij mensen thuis, in ontmoetingscentra en woonzorglocaties. Clienten zijn veelal ouderen en chronisch zieken.

Daarbij is er specifieke zorg voor gezinnen, partners en mantelzorgers. Zorgbalans organiseert de zorg en ondersteuning zoveel mogelijk in de buurt en vanuit een klein team.

Als medewerker in de thuiszorg betekent dat je bij cliënten thuis komt om hen te ondersteunen bij alledaagse (zorg)taken. Je zorgt voor mensen die niet meer alles kunnen, maar wel graag in hun eigen woning en woonomgeving willen blijven wonen.

Iedere cliënt heeft iets anders nodig en je verleent altijd zorg op maat die past bij de cliënt.

Als MBO Verpleegkundige in de thuiszorg bij Zorgbalans betekent dat je werkt in een klein, zelfsturend buurtteam. Je werkt met een vaste groep collega’s en cliënten. Samen met je cliënt bepaal je welke zorg hij of zij nodig heeft. Zo lever je zorg op maat en bouw je een (h)echte band op. Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor het totale zorgpakket in jullie buurt. Je voert alle voorkomende verpleegkundige werkzaamheden uit. Je staat stevig in je schoenen en je bent communicatief sterk.

Zorgbalans biedt volop opleidingen en combinaties van werken en leren. Je kunt bij hen direct starten met een zorgopleiding op diverse niveaus. Wanneer je bij Zorgbalans werkt zijn er allerlei mogelijkheden om door te leren en te ontwikkelen. Vanuit de Zorgbalans Academie stroom je in in de leergemeenschap en maak je tijdens je opleiding kennis met verschillende organisatie-onderdelen van Zorgbalans.