Vrijstaat Nederzandt

PC & Plaats: 2204 AH Noordwijk
Adres: Langevelderslag 52-54  (route)
Telefoon:  0252-372430

Website: https://nederzandt.nl

Contactpersoon MGE: Lars Warmedam  
E-mail: Lars@nederzandt.nl

Beroepen


Over Vrijstaat Nederzandt

Tussen Noordwijk en Zandvoort aan de Zuid-Hollandse kust ligt, vlakbij Amsterdam, Vrijstaat Nederzandt, dé eet-, drink- en feestlocatie in het prachtige duingebied aan de Langevelderslag. De open à la carte keuken nodigt 3651/4 dagen per jaar uit tot een snelle of uitgebreide lunch en een heerlijk diner. 

Naast uitstekend eten en drinken biedt het restaurant een enorme variatie aan mogelijkheden. In samenwerking met Nederzandt Events verzorgt het restaurant onder meer spectaculaire feesten, romantische bruiloften en unieke bedrijfsuitjes. Ook worden diverse sportieve, ontspannende en creatieve activiteiten en workshops aangeboden. Denk daarbij aan surfen, powerkiten, brandingraften, suppen, boogschieten, yoga, paardrijden door de duinen, een wijnproeverij, kunstschilderen of een DJ workshop. 

Als medewerker in de bediening voel jij je als een vis in het water in de hospitality. Je bent het visitekaartje van het restaurant en ontvangt de gasten met open arm. Jij geniet als de gasten genieten. Ben je snel, leergierig, vriendelijk dan pas jij helemaal binnen het plaatje in de horeca

Nederzandt organiseert ook allerlei activiteiten. Lijkt het je leuk om voor een groep te staan, ben je enthousiast en sportief dan is sportinstructeur misschien iets voor jou.

https://nederzandtsportevents.nl/