HANOS

PC & Plaats: 1114 AE  Amsterdam
Adres: Spaklerweg 51-55
Telefoon: 06-33035058 / 020 460 9999
Website: https://www.hanos.nl/nl/ 
Contactpersoon MGE:  Jeremia Imanuel
E-mail: jimanuel@hanos.nl 

Beroepen


Over HANOS

Met de opening van HANOS Amsterdam in 1995 werden wij ook voor de horeca in het westen van het land een belangrijke partner. Momenteel is Amsterdam een van de grootste groothandels met een vloeroppervlakte van 22.000 m2.

Zoals elke groothandel heeft ook deze HANOS een sterke binding met de regio. Dat betekent dat we de markt kennen en hierop inspelen met een assortiment dat naadloos aansluit bij de behoefte van de lokale horeca. Natuurlijk kunt u daarbij altijd onze vakkundige winkelmedewerkers vragen om advies. Bovendien kunt u ook heerlijk eten & drinken in ons grand café en een van de vele workshops en masterclasses volgen in ons culinair theater.


Als Allround medewerker logistiek verricht jij diverse werkzaamheden in onze vestiging. Samen met het gezellig en enthousiaste team zorg je ervoor dat onze afdeling- Logistiek, Delicatessen, Food, Non- Food en Patisserie er optimaal uitzien, zodat de klanten altijd hun producten kunnen vinden. Het werk start vanaf 14.00 en kan tot 23.00 uur in de avond duren. Het is natuurlijk aan jou welke tijden het prettigst zijn! Deze leuk baan biedt alle flexibiliteit die jij wenst! Wil je fulltime of parttime werken het kan allemaal. Tevens zorgt HANOS Amsterdam voor een heerlijke gratis warme maaltijd voor jouw in de avond uren speciaal gemaakt door onze chefs!