MBO College Airport

PC & Plaats: 2132 XV Hoofddorp
Adres:
Opaallaan 25 (route)
Telefoon: (023) 569 36 00

Website:
www.rocva.nl/MBO-onderwijs/MBO-Colleges/MBO-College-Airport
Contactpersoon MGE:
Madelon Leliveld/ Nicky Schiphorst
E-mail: mbocollegeairport@rocva.nl

MBO College Airport in Hoofddorp is al ruim 27 jaar dé vakschool voor opleidingen gericht op Airport & Logistic Services, Aviation Technology en Travel & Hospitality.

Het MBO College Airport werkt al sinds jaar en dag samen met de vele bedrijven in de luchtvaart, op de luchthaven en in de hotels. Houd jij van uitdagingen in vliegtuigtechniek, facility services, airportsecurity, toerisme of de logistiek? Dan ben jij bij hen op de juiste plek.

Sinds 2019 heeft MBO College Airport een eigen balie op Amsterdam Schiphol Airport (Vertrekhal 3), inclusief een eigen kantoor. Hierdoor zijn ze direct bereikbaar voor bedrijven op Schiphol als ook voor de vele honderden studenten die daar elke dag voor of achter de douane stage lopen. Verder werken ze nauw samen met Luchtvaart Community Schiphol, een bedrijfsnetwerk dat nog een extra link vormt met het bedrijfsleven op Schiphol. Het MBO College Airport heeft 2 vestigingen. Een op de Opaallaan en de 2e op de Diamantlaan. Hier bevindt zich de logistieke vakschool

Heb je internationale ambities? Wil je in het buitenland aan de slag of bij een internationaal bedrijf werken? Volg dan 1 van de 40 opleidingen van het MBO College Airport in de diverse sectoren:

Aviation Operations

Entree Luchthaven

Entree Logistiek

Facilitaire Dienstverlening Luchthaven

Logistieke Dienstverlening

Luchthavenbeveiliging

Steward / Stewardess

Travel & Hospitality

Vliegtuigtechniek