De Wit transport & logistics

PC & Plaats: 2343LB Oegstgeest
Adres:  Haarlemmerstraatweg 52 (route)
Telefoon:   088 66 53 300
Website:  https://www.dewittransport.nl
Contactpersoon: Suzette Hartman
E-mail: s.hartmann@dewittransport.nl

Beroepen


Over De Wit Transport

De Wit is een familiebedrijf. Ze zijn gestart met het rijden van zand vanuit het duingebied, het vervoeren van bouwmaterialen en graszoden en het transporteren van stookolie voor de tuinbouw. Door ruim zestig jaar in het vakgebied hebben ze veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van transport in diverse landen in Europa.

Ben jij graag onderweg en houd jij van afwisseling in je werk? Wil jij werken met het vervoeren van bloemen en planten? Rijd je graag met verschillende soorten vrachtwagens , dan zijn zij op zoek naar jou als vrachtwagenchauffeur!

Als truckmonteur en/of trailermonteur ben je een belangrijke schakel binnen ons bedrijf

Je draagt zorg voor het onderhoud, diagnose van storingen aan trucks en trailers. Je inspecteert, repareert of onderhoudt vakkundig alle merken trucks en trailers.

Als loodsmederwerker ga je samen met een vast team de vrachtwagens lossen en laden die bij onze loods komen. Het werk wordt gedaan met een elektrische pompwagen, uiteraard zorgen zij er voor dat je ermee leert rijden. Het sorteren van de goederen en eventuele opruimwerkzaamheden in en om de loods behoren ook tot je taken.

Als Transport Planner zorg jij er elke dag voor dat alle wagens perfect gepland zijn. Je hebt contact met onze internationale klanten. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het zo goed mogelijk inzetten van beschikbare wagens en chauffeurs voor de uit te voeren  transporten binnen Frankrijk, Engeland en Zwitserland.