Boot Natuursteen 

PC & Plaats:  2163 HB Lisse
Adres: Meer en Duin 21  (route)
Telefoon: 0252 – 413 307
Website: www.bootnatuursteen.nl
Contactpersoon MGE: Marijn Hulman
E-mail: marijn@bootnatuursteen.nl 

             

Beroepen

Over Boot Natuursteen

Specialisten in natuursteen

Wij zijn Boot Natuursteen. Zoals onze naam al aangeeft zijn wij een natuursteenbedrijf in hart en nieren. Binnen ons mooie bedrijf wordt er gewerkt in drie gespecialiseerde afdelingen: Bouwproducten, Exclusieve projecten en Grafmonumenten. Op de afdeling Bouwproducten maken en leveren wij de meest uiteenlopende natuursteen producten. Je kan hierbij onder andere denken aan dorpels, waterslagen, vensterbanken, gevelplinten, muur- en kolom afdekkers, trappen, keukenbladen en natuursteen vloeren. Indien gewenst verzorgen we ook de montage op locatie voor de klant. De afdeling Exclusieve projecten realiseert onder andere de meest luxueuze badkamers, vloeren, lambriseringen en barbladen. En de afdeling Grafmonumenten verzorgt de levering en plaatsing van grafmonumenten.


Boot Natuursteen is een eigentijds bedrijf waar de ambacht nog centraal staat. Met ons moderne machinepark en toegewijde collega's, verzorgen wij de productie en montage van allerhande natuursteen producten. Wij verstaan ons vak en zijn op en top klantgericht. De kwaliteit van onze medewerkers speelt daarbij een belangrijke rol.

Ben jij op zoek naar een leuke en veelzijdige snuffelstage dan nodigen wij je van harte uit om je aan te melden. En je mag natuurlijk ook zelf aan het werk met natuursteen.

We vertellen je dan wat over

natuursteen soorten en de eigenschappen van natuursteen

de gebruikelijke vaktermen binnen de natuursteenbranche

het lezen van een werktekening

veilig en verantwoord werken

het bedienen van natuursteen bewerkingsmachines

het samen stellen van natuursteen onderdelen