Van der Slot Transport

PC & Plaats: 2211 WH Noordwijkerhout
Adres:  ’s-Gravendamseweg 63
Telefoon:   0252-372513
Website: www.vanderslot.nl
Contactpersoon: Nicole van Egmond
E-mail: personeelszaken@vanderslot.nl

Beroepen


Over Van der Slot Transport

Van der Slot is een transportbedrijf. Ze rijden met een uitstekend wagenpark, voorzien van de nieuwste technologie. Veel van die technologie draagt bij aan veiligheid op de weg, verminderde uitstoot, lager brandstofverbruik, minder(geluids)overlast en betere werkomstandigheden voor hun chauffeurs. 

Naast het transport van sierteeltproducten nemen ze  ook de complete logistieke verwerking voor hun rekening. Met een breed dienstenpakket nemen ze de logistieke zorg uit handen. Van der Slot Logistiek is gevestigd op de drie grote exportvestigingen van Royal FloraHolland; Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg.

Als  logistiek medewerker houd je  je met name bezig met het controleren, verdelen en het bouwen van karren voordat deze de vrachtwagens ingaan. Jouw werkdag begint tussen 7.00 uur en 8.00 uur. Eenmaal aangekomen in de box pak je eerst een kop koffie of thee en vraag je aan de teamleider waar je mee kan beginnen. Zodra de handel binnen begint te druppelen, begint ook jouw werkdag. Het meeste werk vindt plaats in de ochtend- en vroege middaguren, wat betekent dat je negen van de tien keer lekker op tijd klaar bent en zo nog heerlijk van je middag kan genieten.

Als chauffeur zorg je er voor dat de bloemen en planten van onze klanten keurig op tijd en in perfecte staat worden afgeleverd. Je haalt de bloemen en planten op bij kwekers, je vervoert ze tussen de veilingen en je levert ze af op de door de klant gewenste locatie. Denk hierbij aan tuincentra, distributiecentra en groothandels. Naast het rijden van ritten in Nederland, passeer je ook de grens: de verschillende veilingen en onze relaties zijn gevestigd in Nederland, België en net over de grens in Duitsland.