Wesseling

PC & Plaats: 2171 KX Sassenheim
Adres: Anton Philipsweg 20 (route)
Telefoon: 06-20619854
Website:  https://www.wesseling.nl
Contactpersoon MGE: Jaimy Zuidhoek

E-mail: hrm@wesseling.nl 

Beroepen


Over Wesseling

De logistieke sector is continue in beweging. Wesseling streeft samen met onze klanten naar de beste logistiek. Als bedrijf combineren zij de traditionele waarden van een familiebedrijf met een innoverende blik op logistiek. 

Dit doen ze door een logistieke totaaloplossing aan te bieden in Distributie Benelux, Transport en Warehousing. Wesseling ontzorgt zo dagelijks 24/7 en 365 dagen per jaar, de logistiek voor vele bedrijven en merken. Werk jij graag in wisseldiensten? Beschik jij over de nodige nauwkeurigheid en lijkt het je leuk om vrachtwagens te laden en te lossen? Dan is  Logistiek Medewerker, misschien wel iets voor jou.

Als Logistiek Medewerker los je de vrachtwagens met een elektrische pompwagen. Ook moeten de goederen gescand worden en op de juiste locatie binnen het distributiecentrum worden gezet. Daarna worden de voertuigen geladen, wat op geordende wijze dient te gebeuren. De Vrachtwagenchauffeurs moeten immers met een gerust hart de weg op kunnen.

Als loodsmedewerkers help je bij lossen van goederen uit vrachtwagens en zeecontainers Ook controleer en tel je inkomende goederen en maakt deze gereed voor opslag. Orderpicken en zendigen verzendklaar maken (insealen en goederen voorzien van adreslabels) horen er ook bij.