Bonarius

PC & Plaats: 1161 NL Zwanenburg
Adres:
Zwanenburgerdijk 291 (route)

Telefoon: 020 407 49 00
Website:
https://www.bonarius.com/
Contactpersoon MGE:
Arjen Binkhorst
E-mail: A.Binkhorst@bonarius.com

Beroepen

  • (Installatie)monteur

  • Servicemonteur

  • Onderhoudsmonteur

  • Elektramonteur

  • Werkvoorbereider installatietechniek

Over Bonarius

Bonarius verzorgt het onderhoud aan ruim cv-installaties. Dagelijks gaan vier teams met monteurs, technisch specialisten, een kwaliteitscontroleur en een bus vol onderdelen op pad in diverse wijken. Zij voeren grootschalig preventief ketelonderhoud uit in zo’n 300 woningen per dag. Daarnaast zorgen ze er ook voor dat monteurs cv-ketels en rookgasafvoeren vervangen.

Onze mensen? Die maken het verschil. We groeien flink en zijn op zoek naar enthousiaste starters voor onze vestiging in Zwanenburg. Heb je geen achtergrond in de techniek maar wel ambitie? Dan is Bonarius de plek voor jou! Wij zoeken young professionals die van aanpakken weten en intern opgeleid willen worden. Als jij de motivatie hebt, dan zorgen wij voor de rest. De mogelijkheden zijn oneindig!

Als installatiemonteur bij Bonarius ben jij verantwoordelijk voor het aanleggen van individuele cv-installaties in nieuwbouw- of renovatieprojecten. Jij pakt het hele proces op, van voorbereiding tot het afstellen van de installatie. Je bent er het gezicht van onze organisatie, dus het is belangrijk dat je het leuk vindt om met mensen te communiceren en ze te helpen. Daarbij hoort natuurlijk ook een passie voor techniek om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

Als installatiemonteur werk je niet alleen, maar je gaat samen met je collega’s van het montageteam aan de slag met het vervangen van alle cv-installaties en rookgasafvoeren in een complex of een wijk.

De werkzaamheden van een installatiemonteur omvatten het hele montageproces. Dat begint bij het verwijderen van het bestaande toestel, het plaatsen van de nieuwe installaties leidingen en de cv-installatie tot aan het aansluiten en monteren van de radiatoren op verschillende plekken in de woning.

Daarnaast hebben ze een eigen opleidingscentrum (Bonarius academie). Je werkt en leert dus tegelijkertijd.