Ploegkozijnen

PC & Plaats: 2153 PJ Nieuw-Vennep

Adres: Pesetaweg 45 (route)
Telefoon:
(0252) 500 900/ (0252) 754 522

Website: www.ploegkozijnen.nl/
Contactpersoon MGE:
Marion van Ruiten
E-mail: mvanruiten@ploegkozijnen.nl

Beroepen

  • servicemonteur

Over Ploegkozijnen

Iedere woning is uniek en voor Ploegkozijnen is ieder kozijn uniek. Dat betekent dat iedereen het gewenste kozijn bij Ploeg kunt vinden. Zij hebben een grote keuze uit kozijnen, deuren of schuifpuien in elke gewenste afmeting en stijl – van landelijk tot industrieel en van traditioneel tot modern. Dat is maatwerk van de vakman (m/v).

Renovatie, nieuwbouw, particulier en zakelijk. Ploeg kozijnen doet alles zelf: van verkoop en productie tot montage, onderhoud en service. Dan houd je grip op de kwaliteit.’Ploeg kozijnen leidt gedreven leerlingen vol passie op in hun favoriete vakgebied. Nieuwe monteurs gaan in de leer bij hun ervaren collega’s. Zo groeien aankomend 2e Monteurs in hun rol en in veel gevallen zelfs door naar 1e Monteur. Als Monteur, Projectleider, Calculator, Adviseur of eigenlijk gewoon in elke functie ben je bij Ploeg kozijnen aan het juiste adres.

Is Servicemonteur bij Ploegkozijnen iets voor jou? Dan kom je iedere werkdag bij verschillende klanten over de vloer. Jij werkt de meldingen op het gebied van service en onderhoud af bij onze particuliere én zakelijke klanten. Of het nu gaat om een raam dat niet meer sluit, een deur die moet worden bijgesteld of om onderhoud op basis van het onderhoudscontract; jij zorgt voor een tevreden klant. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het: uitvoeren van herstelwerkzaamheden, noteren, rapporteren en onderbouwen van jouw bevindingen op locatie; terugkoppelen van verbeterpunten en -voorstellen aan jouw team en coördinator.

Of wil je doorstromen naar 1e monteur? Jouw voornaamste taken zijn dan monteren van kunststof kozijnen en het begeleiden/opleiden van jongere collega’s. Ook onderhoud je contact met klanten.