Klinimed

PC & Plaats: 2153GK Nieuw-Vennep
Adres:  Boekweitstraat 11  route
Telefoon:  06-27234950
Website: https://www.klinimed.nl
Contactpersoon MGE:  Annemarie Spaargaren
E-mail: annemarie@klinimed.nl

             

             


Beroepen

Over Klinimed

Klinimed is een groothandel in medische producten, zowel in Nederland als daarbuiten. Hun doel is om zaken als inkoop en voorraadbeheer voor de medische klanten zo makkelijk mogelijk te maken. 

Met jarenlange ervaring zorgen zij er iedere dag opnieuw voor dat klinieken, praktijken, artsen en OK-assistenten zijn voorzien van de producten die zij tijdens hun werkzaamheden gebruiken. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden zij erg belangrijk binnen Klinimed. Ze doen mee aan de Green Deal. Daarnaast nemen ze als bedrijf tal van maatregelen die duurzaamheid bevorderen en zaken als klimaatverandering tegengaan.

Als medewerker sales  werk je actief mee binnen het Marketing team met als doel: de onderscheidende positionering van Klinimed communiceren naar de juiste doelgroep. Samen met het team zorg je ervoor dat je de juiste (potentiële) klanten weet te bereiken en dat de klantbetrokkenheid wordt vergroot. Je helpt mee met de uitvoering van de marketingplannen door onder andere e-mail marketing, product plaatsing, content creatie en social media campagnes.

Als logistiek medewerker zorg je voor de binnengekomen goederen en pakketten, maak je pakketten verzendklaar, houd je voorraden op orde en houd je administratie bij.