Intratuin

PC & Plaats: 2161CC Lisse (route)
Adres: Heereweg 350
Telefoon: 06 53996154
Website: https://www.intratuin.nl
Contactpersoon MGE:  Ramon van Rooijen
E-mail: r.vanrooijen@lisse.intratuin.nl

Beroepen

Over Intratuin

Intratuin is een tuincentrum waar veel te zien is. Met een breed assortiment en veel verschillende afdelingen, zowel verkoop als ondersteunend zijn er een tal van werk mogelijkheden. 

Alle winkels beslaan samen een oppervlak van ruim 464.000 m2 ofwel zo’n 93 voetbalvelden. Er werken meer dan 3.300 medewerkers, die in totaal zo’n 80.000 verschillende artikelen verkopen aan 12.500.000 klanten.

Als medewerker tuincentrum weet je natuurlijk alles over planten, maar je moet ook flexibel zijn en in een team kunnen werken. Werken in het weekend komt ook voor. Je ontvangt en adviseert onze klanten. Daarnaast brengen de seizoenen nog wat diversiteit aan in het assortiment gedurende het jaar. Kennis van de productgroepen, klant- en resultaatgerichtheid zijn belangrijke steekwoorden die bij het uitvoeren van deze functie niet mogen ontbreken. Jij voorziet iedereen van een persoonlijk advies. Daarnaast zorg je dat de afdeling er pico bello uitziet, dit doe je natuurlijk samen met jouw collega’s!

Werk je op de afdeling van dieren, dan weet jij alles van dieren envoeding. Maar bovenal houd je natuurlijk van dieren. Ook ben je klantgericht. Of het nu gaat om de nieuwste dierenproducten of over de verzorging en voeding van huisdieren. Deze afdeling heeft een zeer ruim assortiment gericht op verschillende aandachtsgebieden.