Schulte & Lestraden

PC & Plaats: 2161 AC LISSE
Adres: Heereweg 23
(route)
Telefoon: +31 (0) 252 – 466 466

Website:
https://senl.nl/
Contactpersoon MGE: Koos van Beek
E-mail: k.vanbeek@senl.nl

Beroepen

  • monteur elektrotechniek

  • monteur werktuigbouwkunde

  • service technicus

Over Schulte & Lestraden, een erkend leerbedrijf

Je hebt ze vast wel eens zien rondrijden in de streek, de witte busjes van Schulte & Lestraden. Schulte & Lestraden is een totaalinstallateur in Lisse met een eigen bedrijfsschool, en voert projecten aan gebouwen (ook wel de utiliteit genoemd) uit tot ver buiten de grenzen van Lisse. Werken aan uitdagende, complexe en duurzame installaties is voor de ruim 160 technische talenten van Schulte & Lestraden dagelijkse kost. En van dit bevlogen en gezellige team zou jij in de toekomst zomaar onderdeel kunnen uitmaken!

Enthousiaste mensen die leergierig zijn en het leuk vinden om zich verder te ontwikkelen in het technische vak, krijgen bij Schulte & Lestraden alle kans om zich in te ontwikkelen tot bijvoorbeeld tot

monteur elektrotechniek (E), monteur werktuigbouwkunde (W) of servicetechnicus.

Is een baan in de installatietechniek iets voor jou?

Als monteur elektrotechniek (E) monteer je elektrotechnische installaties in de utiliteitsbouw. Denk aan het aansluiten en aanleggen van meterkasten, kabels, leidingen, schakelaars, verdeelsystemen, lichtinstallaties en beveiligingsinstallaties. Complexe installaties ga jij niet uit de weg, je denkt juist in oplossingen en gaat doelgericht te werk. Jouw werkplek kan iedere dag weer anders zijn en dat maakt deze baan zo dynamisch!

Als monteur werktuigbouwkunde (W) werk je aan allerlei installaties in een gebouw. Zoals klimaatinstallaties, verwarmingsinstallaties, koelinstallaties, warmtepompen, airco, beveiligingsinstallaties, sanitair en ga zo maar door!

Als servicetechnicus installatietechniek houd jij je bezig met het onderhoud van de installaties. Je voert inspecties uit aan de installaties, verhelpt storingen en realiseert aanpassingen aan complexe installaties in de utiliteit. Belangrijk om de installaties goed werkend, maar natuurlijk ook de klanten blij te houden!

Mogelijkheden genoeg dus! Zie jij jezelf al in het witte busje van Schulte & Lestraden rondrijden? Denk dan eens aan een opleiding in de installatietechniek, want daar begint het!