Van Driel Automotive

PC & Plaats: 2132 XT Hoofddorp
Adres: Opaallaan 2-6 (route)

Telefoon: 023 7370115
Website: www.vandrielautomotive.com
Contactpersoon MGE:  Rick van Driel
E-mail: rick@vandrielautomotive.com

Beroepen

Over James Autoservice

Naast het verkopen van mooie auto’s kun je bij Van Driel terecht met iedere auto. Ze leveren een totaalpakket, voor onder andere onderhoud, APK en reparaties. Ze onderhouden verschillende bedrijfswagenparken uit de regio en hebben dezelfde kennis en kunde in huis die je bij een merkdealer krijgt.

Zij zijn echter geen merkdealer. Dus wel de kennis, maar niet de ‘dealer-ervaring’. Geen keuzemenu’s en ‘ouderwetse kostuums en bureaus’. Informeel en persoonlijk, dat is misschien de beste omschrijving.

Naast de werkplaats en verkoop doen wij veel persoonlijke zoekopdrachten,  kopen we auto’s in en zijn onlangs hun eigen lease-tak gestart.

Ben jij een leerling die geïnteresseerd is in de auto-industrie en op zoek is naar een interessant bedrijf om het vak te leren? Dan is Automotive de perfecte plek voor jou! Bij hen kun je ervaring opdoen in een dynamische werkomgeving, waar je werkt met voertuigen.

Als autoverkoper verkoop je niet alleen auto's, maar je maakt ook offertes voor de klant; leg je financierings- of verzekeringsmogelijkheden uit, regel je inkopen van auto's en regel je de aflevering van auto's.

Als autotechneut bouw jij, zowel in de werkplaats als op klantlocatie, apparatuur in bij voertuigen van de klanten. Verder verricht jij ook reparaties aan deze apparatuur. Het betreft apparatuur zoals; camera’s, mobilofoons, lichtbalken etc. De werkzaamheden kunnen ook buiten Nederland plaatsvinden in sommige gevallen. Dit zal altijd van te voren met je worden overlegd en besproken.

Kortom: als je op zoek bent naar een inspirerende stageplaats waar je kunt leren en groeien dan ben je bij Van Driel aan het goede adres. Kom langs tijdens de Meet & Greet dag om kennis te maken!