Dura Vermeer

PC & Plaats: 2135 AA Hoofddorp
Adres:
Bennebroekerweg 617 (TudorPark) (route)
Telefoon:
0653599863
Website:
https://www.duravermeer.nl/
Contactpersoon MGE:
Anke v. Dijk
E-mail: E.a.m.v.dijk@duravermeer.nl

Beroepen

  • werkvoorbereider

  • timmerman

  • bouwplaats medewerker

Over Dura Vermeer

Dura Vermeer is een bedrijf dat bestaat sinds 1855. Ze zijn een bouwonderneming die actief is in Nederland en zijn actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek. Dura Vermeer ontwerpt, ontwikkelt en realiseert de bouw- en infrastructurele projecten. Ook zorgen zij voor onderhoud en renovatie.

Een bekend project in onze regio is het TudorPark in Hoofddorp. Daar zal ook de meeloopdag plaatsvinden. Je krijgt een rondleiding, ook op de bouwplaats en volgt een kleine workshop.

In TudorPark worden circa 1200 nieuwbouwwoningen gebouwd, geïnspireerd op de Engelse Tudorstijl. Door het grote aanbod in type, grootte en uitstraling van haar woningen, biedt TudorPark in Hoofddorp een thuis voor iedereen. TudorPark biedt de ruimte en sfeer van een fraai plattelandsdorp maar dan midden in de Randstad.

Als leerling timmerwerkplaats werk je met een team en modern gereedschap om zo de ontwerpen van de architect tot leven te brengen. Je werkt in koppels en zaagt ruwe planken/balken tot een piekfijn eindresultaat, soms zelfs met een gaaf motief of een print. Naast de grote bekisting onderdelen, werk je ook aan onderdelen die ervoor zorgen dat onze collega's op de bouw veilig kunnen werken. De tekeningen krijg je van onze collega's van de afdeling Bekisting & Engineering, die het leuk vinden als je meedenkt over oplossingen.

Als werkvoorbereider/uitvoerder vind je techniek tof, maar je werkt ook graag samen met mensen – met externe adviseurs, onderaannemers en leveranciers bijvoorbeeld. Zo heb jij de regie over het project en manage je het proces zo optimaal mogelijk.