Delta Planning

PC & Plaats:  2102 CB Heemstede
Adres:  Jan van Goyenstraat 22  (route)
Telefoon:  023 - 822 35 95

Website:  https://deltaplanning.nl
Contactpersoon MGE:  Ariaan v. Nieuwenhuijzen
E-mail: ariaan@deltaplanning.nl

             

             


Beroepen


Over Delta Planning

Delta Planning BV is een specialist in financiele dienstverlening. Ze zorgen dat klanten inzicht krijgen in hun financiën. 

Ze beginnen vaak met een persoonlijk gesprek om de situatie te begrijpen. Dit kan plaatsvinden op het kantoor in Heemstede, bij mensen thuis of op de werkplek van een ondernemer. 

Denk hieraan pensioen, sparen, lenen en hypotheken en verzekeringen. Hoofdzakelijk adviseren en bemiddelen zij op het gebied van verzekeringen. Je komt in aanraking met aansprakelijkheidswetten. Je adviseert in hoe  je brand en inbraak kan  voorkomen. Hoe je vervolgens de waarde om een huis te herbouwen, nadat het is afgebrand, bepaalt en wat er gebeurt als medewerker van een bedrijf ziek wordt, en nog veel meer.

Als financieel adviseur (consultant) adviseer je bedrijven en particulieren over hun financiën. Je legt mensen uit hoe ze het beste kunnen sparen, beleggen of lenen. Ook geef je hen meer inzicht in hun huidige financiële situatie en help je hen om hier verbeteringen in aan te brengen. Lijkt het je leuk om dit eens van dichtbij te onderzoeken, maak dan een afspraak tijdens de MGE.