Ici Paris XL

PC & Plaats:  
Adres:    
Telefoon: 06-13387296
Website: https://www.iciparisxl.nl
Contactpersoon MGE:  Wendy Rikken
E-mail: w.rikken@nl.aswatson.com


Beroepen

Over Ici Paris

ICI PARIS XL is dé beautyspecialist van Nederland, België en Luxemburg. Je vindt bij heb meer dan 13.000 beautyproducten, van parfum en skincare tot make-up en haarverzorging. Maar dat is natuurlijk niet alles, de Beauty Advisors staan altijd klaar om je persoonlijk advies te geven en hun tips & tricks met je te delen. 

 Als verkoopmedewerker zorg je dat de winkel er tiptop uitziet en geef je klanten advies over make-up, parfum en huidverzorging. Je gaat echt in gesprek, luistert goed en vraagt door om de klant te leren kennen. Van geuradviezen tot huidanalyses, samen met je collega’s help je klanten om te stralen. Jij laat wel even zien hoe je highlighter gebruikt en waarom dit zo’n mooie toevoeging is aan iedere make-uproutine. Naast je werk op de vloer krijg je de mogelijkheid om verschillende trainingen te volgen. Trainingen die ervoor zorgen dat jij nóg beter wordt in je werk. Je blijft jezelf uitdagen!, houd je de winkel netjes, reken je af en kun je klanten informatie geven over verschillende producten.

Als filiaalmanager ben je samen met je assistent verantwoordelijk voor het succes van de winkel. Als filiaalmanager stimuleer je je medewerkers om het beste uit zichzelf te halen