SEIN


PC & Plaats: 2142 ED Cruquius
Adres:
Spieringweg 801, (route)
Telefoon:
023-5588000

Website: https://www.sein.nl/
Contactpersoon MGE: Dionne Hasselman

E-mail: werving@sein.nl

Beroepen

  • Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg

Over SEIN

SEIN is een expertisecentrum voor mensen met epilepsie en slaapstoornissen. Ze onderzoeken de oorzaken en de behandeling van epilepsie en slaapproblemen. Dit doen zij samen met academische centra en andere epilepsiecentra, in Nederland en in de rest van de wereld. Naast diagnostiek en behandeling, biedt SEIN gespecialiseerde woonzorg, onderwijs en logeeropvang.

Bij SEIN wonen kinderen, jongeren en volwassenen die vanwege hun epilepsie dag en nacht zorg nodig hebben. Vaak hebben zij naast epilepsie ook een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Een deel van de bewoners krijgt intensieve begeleiding vanwege hun gedrag.


Als begeleider zet jij je in voor de bewoners met epilepsie. Wat je taken zijn, hangt af van de bewoners voor wie je zorgt. Er wonen bij SEIN verschillende mensen met verschillende behoeften. Zo wil Femke van 6 jaar het liefst samen buiten schommelen, wil Gerard van 63 jaar zo veel mogelijk zelfstandig zijn, terwijl Justin van 24 jaar hulp nodig heeft bij veel dagelijkse dingen en communiceert via pictogrammen. Jij kiest zelf met welke doelgroep en in welk team jij graag werkt.

Kijk op sein.nl/werkenbij