INTOS

interior solutions

PC & Plaats: 2031 BP Haarlem

Adres: Waarderweg 44 (route)
Telefoon: 023- 531 9039

Website: www.intos.nl/nl/home   
Contactpersoon MGE: Hilde Plak
E-mail: hilde.plak@intos.nl 

             

Beroepen

Over INTOS


INTOS is een specialist in maatwerk inrichting en binnen afbouw. Ze maken interieurs waarin vakmanschap en intelligentie samenkomen. INTOS creëert omgevingen voor werk-, winkel-, reis- en zorg. Zo hebben zij de volgende projecten voltooid: ING-KLM-Bijenkorf-Rijksmuseum.

INTOS heeft alle expertise in huis heeft om de klanten bij een (her)inrichting al het werk uit handen te nemen. Zij nemen de verantwoordelijkheid voor het complete project, inclusief bouwkundige werkzaamheden en installaties. Enkele van hun diensten zijn: Ontwerp, installatie, product, onderhoud en service en engineering. 

De meubelmakers maken interieurs voor verschillende bedrijven, denk hierbij aan kastenwanden, barren, pantrys of complete kantoorinrichting. 

De monteurs zijn de meubelmakers die de meubels op de locatie plaatsen, zij zijn dus bij de klant en zorgen dat alles netjes achtergelaten wordt.

De werkvoorbereiders zorgen dat alles geregeld voordat het meubel gemaakt kan worden. Zij maken de werktekening, zorgen dat de juiste materialen aanwezig zijn en dat er genoeg mensen zijn voor de klus. 

Calculators houden zich onder andere bezig met de kosten van het interieur en zoeken uit welk materiaal, welke productietechnieken en hoeveel uur er nodig is om het meubel te maken.