James autoservice

PC & Plaats: 2165 BA Lisserbroek
Adres:
Gansoord 15 (route)
Telefoon: 08
5-2220544
Website:
https://www.jameslisserbroek.nl
Contactpersoon MGE:
Manon Meuleman
E-mail: manon@jameslisserbroek.nl

Beroepen

  • backoffice medewerker


Over James Autoservice

Over James Autoservice

Ben jij een student die geïnteresseerd is in de auto-industrie en op zoek is naar een interessant bedrijf om het vak te leren? Dan is James Autoservice in Lisserbroek de perfecte plek voor jou! Bij ons kun je ervaring opdoen in een dynamische werkomgeving, waar je werkt met voertuigen van zakelijke en particuliere klanten.

Als salesmedewerker/backoffice medewerker werk je op kantoor en voer je diverse werkzaamheden uit. bijvoorbeeld het benaderen van klanten. Ook sta je klanten telefonisch te woorden m.b.t. bestellingen, producten, beschikbaarheid. Bovendien verwerk je gegevens op de computer en houd je Facebook, LinkedIn en Instagram bij.

Klanten kunnen bij ons terecht voor alle reguliere onderhoud- en reparatiewerkzaamheden die je je bij een garagebedrijf kunt voorstellen. Je kunt dan denken aan bandenwissels, APK keuringen, onderhoudsbeurten en schadeherstel

We geloven dat het belangrijk is om onze sector continu te vernieuwen en verbeteren. Daarnaast besteden we veel aandacht aan duurzaamheid. We zoeken daarom studenten die creatief zijn en het leuk vinden om ‘out of the box’ te denken. Met een leerplek bij James Autoservice, zal je de kans krijgen om je vaardigheden te verbeteren en bij te dragen aan onze duurzame doelstellingen.

Kortom: als je op zoek bent naar een inspirerende stageplaats waar je kunt leren en groeien, dan ben je op Gansoord 15 aan het goede adres. Neem contact op als je meer wilt weten, of kom langs tijdens de Meet & Greet dag om kennis te maken!