Loogman

PC & Plaats: 2132 PX Hoofddorp
Adres:  Dirk Storklaan 69 (route)
Telefoon: 020-6456461
Website: https://www.loogman.nl
Contactpersoon MGE:  Kees  IJzebaart
E-mail: Kijzebaart@loogman.nl

Beroepen

Over Loogman

De Loogman Groep is groter dan je denkt en bestaat uit diverse bedrijven, zoals: een tankstation en een FEBO in Aalsmeer, maar liefst 8 grote autowasstraten, Huureenbox, Golf Amsteldijk, Brasserie 10. Loogman Carwash blijft zich ontwikkelen door nieuwe technieken, creatieve ideeën en goed te luisteren naar de wensen van de klanten. Dagelijks rollen er heel wat schone auto’s van tevreden klanten de kettingbaan af.

Met acht moderne wasstraten verspreid door de Randstad zorgen zij ervoor dat alle klanten met een stralende wagen hun weg kunnen vervolgen. Dit doen zij door middel van hypermoderne wasstraten, stofzuigpleinen die van alle gemakken zijn voorzien, Binnenreinigen op de lopende band, doe-het-zelf wasboxen/

Daarnaast beschikken zij over het grootste onafhankelijke pompstation van Nederland met een fullservice concept en concurrerende prijzen voor ons brede assortiment aan brandstoffen. En als je er toch ben dan kun je gelijk een kroketje bij hun eigen Febo of een heerlijk vers broodje met koffie bij onze eigen broodjeszaak Co to Go kopen.

Als Medewerker Binnenreiniging  ziet je dag er zo uit: De binnenreiningsbaan is van 8-18 uur open en het kan zo zijn dat je dagen maakt van 10 uur. Dit zijn lange dagen, maar wel erg fijn voor jouw portemonnee. Je kleedt je om en je ziet buiten al de eerste auto wachten om naar binnen te rijden. Nadat de klant door de wasstraat is geweest ontvang jij de klant bij binnenreinigen. Je vraagt met je grootste glimlach of hij/zij een kopje koffie wil. Terwijl de klant zijn overheerlijke kopje koffie opdrinkt, ga jij met je team aan de slag. Binnen 10 minuten maak jij samen met het team de gehele auto van binnen schoon. Van de ramen tot aan de achterbak, de hele auto is weer spic en span wanneer je hem weer bij de klant aflevert. Om 18.00 uur gaat de binnenreiningsbaan dicht en samen met het team doe je nog een aantal schoonmaakwerkzaamheden. Wanneer je onderweg naar huis bent, kijk je voldaan terug op deze dag!