Fotolight

PC & Plaats:  1161 AK Zwanenburg
Adres:  Venenweg 21
Telefoon: 020 497 7025  
Website:  https://www.fotolight.nl
Contactpersoon MGE:  Tim van Iersel
E-mail: tim@fotolight.nl

Beroepen

Over FotoLight

Fotolight is een bedrijf in binnen- en buitenreclame. Zij hebben veel vele disciplines onder één dak. Dat houdt in dat niets te gek is voor FotoLight als het gaat om reclameuitingen. Zij hebben klanten als: Heineken, Makro, BCC en Douwe Egberts.  Of het nu gaat om ledsigns, gevelreclame of productdisplays, winkeldesign en nog veel meer.

Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan met reclame en ontwerpen in de breedste zin des woord? Dan ik meelopen bij dit bedrijf misschien wel iets voor jou. Tot de aanwezige technieken en machines behoren: CNC frees- en lasermachines, printing en zeefdruk, 3D-printing, ledtechniek en bewerking van hout, metaal en kunststof.

Als ontwerper bezit  je creativiteit, ben je  probleemoplossend  en inventiviteit. Je werkt met Autocad en Sketch-Up.

Als Signmaker produceer je in de binnendienst beletteringen (printen/lamineren/plotten/pellen/appliceren). In de buitendienst breng je reclame-belettering aan op auto’s/borden en gevels etc. Op locatie en aan huis.

Als productiemedewerker werk je mee in het team, ben je  positief ingesteld en denk je in oplossingen. Je werkzaamheden kunnen zijn: zagen, verlijmen, buigen, zetten, frezen, groeven en het monteren van displays en alle aanverwante onderdelen.

Als elektromonteur installeer je  gevelreclame, lichtbakken en je kent je weg in ledtechniek. Tevens kun je vinyldecoraties zoals raamfolies aanbrengen. Je loopt ook niet weg voor grotere werkzaamheden zoals reclamezuilen plaatsen en op hoogtes werken met behulp van steigers en hoogwerkers.

Het afleveren van goederen behoort ook tot je takenpakket. Indien nodig kun je ook meewerken op de afdeling elektro- en ledtechniek.