Maatvast Haarlemmermeer

PC & Plaats:  2165 XG Lisserbroek
Adres: Krabbescheerstraat 1
Telefoon: 023 82 00 660
Website:  www.maatvast.nl
Contactpersoon MGE:  Karin v. Geelen
E-mail: stages@maatvast.nl

Beroepen

Over Maatvast

Misschien heb je nog niet direct gehoord van Maatvast, maar de kans is groot dat je ons wel kent van toffe plekken zoals het Jongerencentrum De Hype, Jongerencentrum Studio 5, Buurthuis Het Contact, Wijkcentrum ’t Kattegat, Dorpshuis De Meerkoet of één van onze andere locaties.! Wij, Maatvast Haarlemmermeer zijn de beheerder van maar liefst 26 van wijkcentra, dorpshuizen en jongerencentra in Haarlemmermeer en daarom altijd bij jou in de buurt.

Ontdek binnenkort tijdens de Meet Greet Experience wat het betekent om als sociaal werker, sociaal beheerder of assistent beheerder bij Maatvast aan de slag te gaan. We laten je graag zien hoe boeiend ons vak is en wat het inhoudt om de drijvende kracht te zijn van zoveel levendige, dynamische, en energieke locaties in Haarlemmermeer. Ben je nieuwsgierig naar ons beroep en wil je de dagelijkse activiteiten ervaren? Schrijf je dan na de Meet and Greet in voor een speciale Experience dag. Kom langs en ontdek samen met ons de uitdagende wereld van Maatvast en de impact die we hebben op de samenleving in Haarlemmermeer!

Bovendien bieden we niet alleen kansen in het sociaal werk, maar ook in diverse andere functies binnen het economische gebied, waaronder Marketing, HR, Projecten en Administratie. Dus, heb je interesse in een kennismaking met Maatvast? Kom langs en ontdek de mogelijkheden die op jou wachten!

Kijk eens op de website www.maatvast.nl en www.jcmaatvast.nl

Als sociaal werker zorg je ervoor dat mensen prettig kunnen leven in hun sociale omgeving zoals het gezin en de buurt, en dat iedereen kan meedoen in de samenleving. Met een goed gesprek of een activiteit richten sociaal werkers zich op buurtgevoel, verbinding met anderen, meedoen, ontstressen en normaliseren.

Bij het meelopen kun je bij diverse locatie terecht.

Hieronder zie je bijna alle locaties van Maatvast: