Qew design

PC & Plaats: 1114 AA Amsterdam
Adres:  Entrada 100, 5e verdieping (route)
Telefoon:  06 19 00 68 46  
Website: https://www.qewdesign.nl
Contactpersoon MGE:  Quino van Schaik
E-mail: info@qew.nl

Beroepen

Over Qew design

Qew design is een bedrijf dat zich bezig houdt met de uiting van een merk. Zij hebben  ervaring op 't gebied van packaging en een (voor)liefde voor alles wat met verpakkingen te maken heeft.

Een goede en herkenbare branding van een merk of bedrijf is belangrijk. Zeker als je bedenkt dat een huisstijl te pas en te onpas gebruikt en verspreid wordt.

In opdracht van PR- en Communicatiebureau hebben ze onder andere  meerdere grafische uitingen mogen opmaken voor een middelbare school.

Als DTP'er ontwerp en bewerk je logo's je diverse reclame-uitingen voor op onder andere wagenpark, spandoeken, borden, banners etc. Wellicht heb je eerder iets zelf laten bedrukken? 

Als grafisch ontwerper houd je je bezig met de vormgeving van drukwerk, digitale producten, of ontwerpen voor gebruik in verschillende media. Je moet hierbij denken aan: brochures, folders, affiches, flyers, boekomslagen en websites. Het kan ook zijn dat je de vormgeving doet van een beeldmerk, of huisstijl. Dit gaat natuurlijk in overleg met de klant. 

Voor beide beroepen heb je een dosis creativiteit nodig.

Lijkt het je leuk om met reclame-uitingen aan de slag te gaan, dan is dit bedrijf misschien wel iets voor jou.