James autoservice

PC & Plaats: 2165 BA Lisserbroek
Adres: Gansoord 15  (route)
Telefoon: 085-2220544
Website: https://www.jameslisserbroek.nl
Contactpersoon MGE:  Manon Meuleman
E-mail: manon@jameslisserbroek.nl

Beroepen

Over James Autoservice

Over James Autoservice

Ben jij een student die geïnteresseerd is in de auto-industrie en op zoek is naar een interessant bedrijf om het vak te leren? Dan is James Autoservice in Lisserbroek de perfecte plek voor jou! Bij ons kun je ervaring opdoen in een dynamische werkomgeving, waar je werkt met voertuigen van zakelijke en particuliere klanten. 

Klanten kunnen bij ons terecht voor alle reguliere onderhoud- en reparatiewerkzaamheden die je je bij een garagebedrijf kunt voorstellen. Je kunt dan denken aan bandenwissels, APK keuringen, onderhoudsbeurten en schadeherstel werkzaamheden. Daarnaast experimenteren we echter ook graag met nieuwe en bestaande technieken om tot nieuwe oplossingen te komen.

Want waarom is een koplamp van het ene merk wel te repareren en van het andere merk niet? En hoe kan het dat refurbished onderdelen in sommige gevallen langer meegaan dan nieuwe onderdelen uit de fabriek?

We geloven dat het belangrijk is om onze sector continu te vernieuwen en verbeteren. Daarnaast besteden we veel aandacht aan duurzaamheid. We zoeken daarom studenten die creatief zijn en het leuk vinden om ‘out of the box’ te denken. Met een leerplek bij James Autoservice, zal je de kans krijgen om je vaardigheden te verbeteren en bij te dragen aan onze duurzame doelstellingen. 

Kortom: als je op zoek bent naar een inspirerende stageplaats waar je kunt leren en groeien, dan ben je op Gansoord 15 aan het goede adres. Neem contact op als je meer wilt weten, of kom langs tijdens de Meet & Greet dag om kennis te maken!