KLM Dutch Airlines E & M

PC & Plaats: 1117 NA Schiphol East, Schiphol

Adres: Bataviaweg Building 404, SPL/TQ 1117 (route)
Telefoon:  06-42841116
Website: https://www.klm.com/information/corporate/students-scholars

Contactpersoon MGE:  Kim Lindeman
E-mail:  Kim.Lindeman@td.klm.com 

Beroepen

Over KLM Dutch Airlines Engineering & Maintenance

Honderden vliegtuigen veilig de lucht in: daar speelt KLM Engineering & Maintenance een sleutelrol in. Zij onderhouden, checken en repareren hun eigen vliegtuigen, motoren en componenten én die van zo'n 200 klanten wereldwijd. 

Als techneut bij E&M werk je met de laatste technieken aan de nieuwste vliegtuigen, motoren en componenten. Composietmallen maken met 3D-scanning? Check. Inwendig motoronderzoek? Check. Bij E&M is het dagelijkse kost.  Met een flinke dosis humor – maar vakinhoudelijk bloedserieus en gepassioneerd – verzetten we samen bergen. En de klant? Die is net zo happy als wijzelf, wanneer een component of vliegtuig de hangar verlaat na revisie of een check.

Ben jij een handige Harry of Hariët?

Neem jij met liefde een LEAP pk-reus onder handen? Dit is een grote vliegtuigmotor, of repareer je liever defecte koffiemachines, omdat je begrijpt hoe belangrijk een goed bakkie koffie is op grote hoogte. 

We zijn een grote onderhoudsdivisie met oneindig veel functies maar voor alle geldt:

teams en vakmanschap zijn onze belangrijkste gereedschappen. Met je team ben je eigenaar van een specifiek product of onderdeel, zoals een GEnx-motor. Waar je het voor doet? Tevreden E&M-klanten én een comfortabele, veilige reis voor onze passagiers.