Verschoor kranen en transport

PC & Plaats: 2171 AK Sassenheim

Adres: Rijksstraatweg 59 (route)
Telefoon:   0252 212 345
Website:  www.hijskraanhuren.nl
Contactpersoon MGE: Léon v/d Plas
E-mail: l.vanderplas@hijskraanhuren.nl

             

Beroepen


Over M. Verschoor B.V.

Voor welk bedrijf kom je te werken?

Verschoor Kranen en Transport te Sassenheim is een familiebedrijf dat zich al ruim 50 jaar bezighoudt met alle vormen van horizontaal en verticaal transport. Binnen dit bedrijf heb je veel variatie in jouw dagelijkse werkzaamheden. Daarbij heb jij onder andere de mogelijkheid tot doorgroeien naar een functie die bij jou past. Denk daarbij aan machinist mobiele telekraan, machinist mobiele torenkraan, chauffeur bakwagen met autolaadkraan of chauffeur zwaar/speciaal transport. Maar ook machinist (grote kranen) in de windenergie behoort tot de mogelijkheden. 

Daarnaast heeft ons bedrijf een grote werkplaats waar wij (bijna) al het onderhoud aan onze machines doen. Hiervoor zijn wij altijd op zoek naar technische vakmensen die zich graag willen ontwikkelen tot allround monteur.

Dus ben jij gek van grote machines? En wil jij het vak van Kraanmachinist / chauffeur / monteur leren maar heb je nog geen leerbedrijf (BBL-traject)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Na het behalen van MBO diploma (BBL), zijn er verschillende mogelijkheden om door te groeien!

Als je 19 maart bij ons mee komt lopen kun je kiezen of je met een hijskraan, vrachtwagen of in de werkplaats meeloopt.