Balkenende hoveniers

PC & Plaats: 2165 AJ, Lisserbroek
Adres: Kruisbaak 3  (route)
Telefoon: 06 86 86 19 90
Website: https://www.balkenende.nl/
Contactpersoon MGE:  Henk-Jan Dubbeldam
E-mail:  onlinekunstgrasshop@gmail.com 

Beroepen

Over Balkenende hoveniers

Balkenende Hoveniers, de naam verklapt het al, is een hoveniersbedrijf. Het bedrijf bestaat al meer dan 30 jaar en is gespecialiseerd in diverse werkzaamheden.

Zij houden zich bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. 

Als hovenier houd je van buiten werken, afwisselend werk en de handen uit de mouwen steken. Daarnaast ben je een echte teamplayer met een portie goed humeur. 

Samen met collega’s maak je de mooiste tuinen, balkons en dakterras. Werkzaamheden zijn bijvoorbeeld tegels leggen, (grote) bomen snoeien, echt gras en kunstgras aanleggen, vijvers aanleggen en onderhouden en ga zo maar door.

Met de opleiding tot hovenier leer je alles over planten, bloemen, bomen en struiken. Daarnaast leer je ook de verschillende werkzaamheden en hoe je moet werken met verschillende machines zoals een trilplaat en een kettingzaag.

Als verkoopadviseur luister je naar klanten en maak je samen met de klant een ontwerp voor zijn of haar tuin. Na het overleg en het tuinontwerp maak je ook de offerte en onderhoud je contact met de klanten. Daarnaast verkoop je de materialen uit de winkel zoals het kunstgras. 

Ben je benieuwd geworden naar ons bedrijf en de verschillende werkzaamheden die we doen? Neem dan ook een kijkje op onze eigen website: https://www.balkenende.nl/onze-experts/

Hoe ziet de dag van een hovenier er nu eigenlijk uit? Bekijk het filmpje maar eens.

Daktuin in Haarlem