Philadelphia zorg


PC & Plaats: 2352 CD Leiderdorp
Adres:  Wilddreef 3

Telefoon: 06 – 20214650

Website: www.philadelphia.nl
Contactpersoon MGE:  Stefan van den Berg

E-mail:  s.berg@philadelphia.nl 

Beroepen
Over Philadelphia zorg

Philadelphia zorg biedt  begeleiding aan mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Je werkt met mensen die uniek zijn en die in meer of mindere mate ondersteuning nodig hebben. Bij Philadelphia ondersteunen ze uiteenlopende doelgroepen. Zo bieden ze begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking, maar ook zorg aan ouderen of mensen met een ernstige meervoudige beperking.

Je kunt bij hen in veel verschillende functies werken. Bijvoorbeeld als begeleider op een woonlocatie of bij een dagbesteding. Als jobcoach of in een functie op het servicekantoor. Welke baan je binnen deze organisatie ook vervult, zij willen dat jij - net als de mensen die zij ondersteunen - het beste uit jezelf kunt halen. 

Als (leerling) begeleider ondersteun je mensen met een verstandelijke beperking. Sommigen hebben daarbij ook een lichamelijke en/of zintuiglijke beperking. Je kunt als begeleider werken op een woonlocatie, bij een dagbesteding of in een leerwerktraject. En bij Philadelphia kun je met verschillende doelgroepen werken. Bijvoorbeeld met mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag, met een ernstige meervoudige beperking, met ouderen of met jongeren met een lichte verstandelijke beperking.

Ze hebben verschillende locaties. Let bij MGE goed op bij welke locatie je welkom bent. Denk daarbij aan het vervoer. Hoe ga je hier naar toe?